Публична изява по проект „Твоят час“

Искам да съм мъничък вълшебник,

за да мога с пръчица в ръка

да създам магически учебник,

който се нарича  „ДОБРОТА“ !

 

Днес, децата от клуб „Пея, танцувам, празнувам” посрещнаха скъпи гости за своя концерт за доброто и приятелството под надслов:

„Всеки ден е подходящ за добрини”.

Децата с много вълнение подготвиха своя празник.

Директорът на училището Боянка Куртева приветства децата, родителите и гостите – Мария Костадинова – секретар на съвета „Твоят час“, Цонка Иванова и Иван Райчев – членове на съвета „Твоят час“, Димитър Николов-член на Обществения съвет на училището, Гинка Георгиева – старши учител прогимназиален етап.

Децата са водени от благородната идея да помагат надеждата и вярата в доброто да съпътстват ежедневието на хората. Ознаменуването на доброто, на приятелството и надеждата децата осъществиха с песни и стихове, с „Приказка за Доброто”. Така изразиха обичта между хората.

Това е дейност по инициатива на втори клас за създаване на позитивна училищна среда, за превенция на агресията, за изграждането на емоционална интелигентност у децата, възпитаване в добродетели и положителни отношения на децата, добронамереност в отношенията помежду си. Деца и родители съпреживяха заедно стремежа на всеки човек към доброто и приятелството.

Благодаря Ви, че правите света по-добър!

Галя Димитрова

вижте повече тук